لیست اختراعات محمد حسين نويد فاميلي
مخلوط كن دور بالا جهت تهيه ي نانوكامپوزيت ها در مقياس نيمه صنعتي به روش محلولي تا ظرفيت اسمي 28000 و ظرفيت امتحان شده ي 15000 دور بر دقيقه مي چرخد. مخلوط كن مذكور داراي طراحي ويژه اي از مخزن و پره مي باشد تا حداكثر انرژي ورودي به سيستم را به سامانه و بطبع به ذرات نانو منتقل نمايد و زذرات نانو را تا حد امكان كوچك نمايد. طراحي پره بر مبناي پره هاي برش بالا و حجم جا به جايي مايع بالا طراحي شده است تا علاو برخورد كردن ذرات جوابگوي مقياس نيمه صنعتي باشد. مخزن اختلاط بگونه اي طراحي شده است تا از تشكيل گرداب هاي منظم جلوگيري نمايد و انرژي ورودي را به سامانه منتقل نمايد تا به برجورد كردن كلوخه ها كمك نمايد. سامانه ي مذكور بعلت انرژي ورودي بالا داراي تغييرات دمايي زيادي مي باشد بنابراني براي آن سامانه ي سرمايش - گرمايش طراحي شده است تا دماي دروني مخزن كنترل نمايد.
سامانه مخزن فشار قوي دما بالا يا امكان افت فشار سريع جهت مطالعات فن آوري فراورش پليمرها در دما و فشار بالا داراي مخزن فشار قوي با قابليت حفظ فشار تا 500 بار و در دماهاي بالا تا 600 درجه سانتي گراد قابليت تخليه فشار با نرخ حدود 3000 بار در ثانيه امكان خنك سازي مواد داخل مخزن از طريق پمپاز سريع مايع خنك كننده به داخل آن امكان كنترل دقيق دما و فشار مخزن از طريق مدار الكترونيكي طراحي شده براي اين منظور امكان ثبت اطلاعات شرايط فرايندي (دما و فشار) به صورت يك فايل با فرمت XIS توسط كد رايانه ايي نوشته شده براي اين منظور و امكان توليد ابرهاي ميكروسلولي و نانو سلولي و امكان تعميم آن به فرايندهاي صنعتي شكل دهي پليمرها با توجه به شباهت فرايند طراحي شده با اين فرايندها است. دستگاه ساخته شده در مقايسه با فرايندهاي مشابه امكان كنترل دقيق تري را بر شرايط فرايندي مي دهد. مطالعه در رنج گسترده ايي از دما و فشار مي تواند انجام شود. در نتيجه امكان مانور بيشتري براي ايجاد ساختار سلولي مورد نظر در ابر نهايي را مي دهد ابرهاي ساخته شده داراي خواص ساختاري منحصر بفردي در مقايسه با ابرهاي ساخته شده با فرايندهاي مشابه نظير ساختار سلولي يكنواخت و بدون هيچگونه پوسته ابر نشده ايي است.
در يكي از روشهاي توليد اسفنجهاي بسپاري، گاز دي اكسيدكربن به عنوان عامل اسفنجساز فيزيكي در دما و فشاري بالاتر از شرايط بحراني آن در گرمانرم حل شده كه در اثر افت فشار آني، ساختاري اسفنجي در سه مرحله هستهگذاري ، رشد و بهمپيوستگي سلولها شكل ميگيرد. مهمترين مشكل موجود در اين زمينه، كنترل ساختار اسفنج بوده كه تعيينكننده خواص و كاربرد آن نيز است. كنترل ساختار مستلزم كنترل شرايط فرآيند ساخت اسفنج بوده كه در اين اختراع محقق شده و به منظور ساخت اسفنج با ساختارهاي مختلف ميكرو و نانو سلولي سامانهاي ناپيوسته طراحي و ساخته شده است. سامانه شامل مخزني با ظرفيت دمايي و فشاري به ترتيب 250 درجه سانتيگراد و 650 بار (شماره 1 در نمودار جريان فرآيند)، سامانه الكترونيكي براي كنترل و ثبت تغييرات دما و فشار با زمان و شيرهاي الكترونيكي (شماره2،3و4)، بوستر جهت فشرده كردن گاز تا فشار 250 بار (شماره10و11) و سامانه تثبيت آني ساختار اسفنج (شماره¬هاي 12،10و13) بوده و قابليتهاي تكنيكي برجسته آن، اشباع سازي در فشار بالا با استفاده از بوستر، افت فشار و تثبيت بسيار سريع، قابلكنترل، تكرارپذير و دقيق است. اين سامانه قابليت توليد اسفنجهاي گرمانرم با كاربردهاي مختلفي همچون عايقهاي حرارتي و صوتي و جاذبهاي رادار است.
پليمرهاي پلي سولفايد از واكنش مونومرهاي دو عاملي مانند اتيلن دي كلرايد و پلي سولفايدهاي معدني محلول در آب تهيه مي شوند از آنجايي كه واكنش پليرميزاسيون فوق بين سطحي مي باشد پليمرهاي فوق بين دو فاز آلي و آبي تشكيل مي شوند و بنابراين توليد پليمرهاي فوق منوط به مجاورت دو فاز مي باشد كه نياز به اختلاط شديد دو فاز دارد. پليمرهاي پلي سولفايد پليمرهايي با خواص ويژه در مقايسه با بسياري از پليمرها مي باشد پليمرهاي فوق مقاوم در برابر حلالها و روغنها غير قابل نفوذ در برابر بخار و گازها و مقاوم به اكسيژن نور و ازون مي باشند تركيبات تهيه شده از اتيلن پلي سولفايد به تمام حلالهاي آلي مقاومت فوق العاده اي دارند پلي سولفايدهاي هيدروكربني در برابر هيدروكربنهاي نفتي مقاومت خوبي دارند. از جمله ديگر كاربردهاي اين مواد استفاده از آنها در صنايع خودرو اسپري هاي رنگ خانگي و پرينترها مي باشد. پليمرهاي توليدي از متيلن دي كلرايد مواد الاستومري با وزن مولكولي بسيار بالا مي باشند كه بوي نامطبوعي به دليل فرايند توليد شده ايجاد مي نمايند.
در اين تحقيق با استفاده از كاتاليست هاي انتقال فاز به توليد پيلمرهاي پلي سولفايد گرما نرم بر پايه متيلن دي كلرايد با استفاده از پلي سولفايدهاي معدني بر پايه گوگرد پرداخته شده است استفاده از كاتاليست فوق موجب افزايش ميزان تبديل پليمرهاي فوق در مقايسه با پليمرهاي پلي سولفايد سنتز شده از متيلن دي كلرايد دارند.
خط توليد پيوسته نان سنتي ايراني به كمك گاز فوق بحراني كه در طبقه نيازهاي انساني و زير طبقه مواد غذايي ميگنجد به شرح ذيل ميباشد. در يك اكسترودر با دو ماردون با اضافه نمودن آرد همراه با مواد افزودني جامد در درگاه اول و آب و افزودنيهاي مايع در درگاه دوم و سپس با استفاده از مدولهاي همزن خمير مورد نياز جهت توليد نان ايجاد ميگردد. سپس سيالي مانند گاز كربنيك، اكسيژن، هوا، نيتروژن و يا ديگر گازهاي خوراكي در حالت فوق بحراني و تحت فشار در درگاه سوم به خمير ايجاد شده در اكسترودر تزريق ميشود. پس از گذشت از مدولهاي اختلاط كه باعث جذب كامل سيال فوق بحراني در خمير ميشود، محلول ايجاد شده از يك قالب عبور نموده و به شكل نهايي جهت پخت وارد تنور ميگردد. اين محلول خمير و گاز فوق بحراني مستقيماً وارد قسمت تششع اوليه تونل تنور گشته، كه سطح آن در حالت ايدهآل تثبيت گردد. سپس جهت پخت در طول تونل تنور براي مدت حداقل دو و حداكثر پنج دقيقه در دماي 240 درجه سانتيگراد حركت مينمايد. سپس جهت ايجاد سطح با كيفيت مورد پسند در انتها از ناحيه تشعشع ثانويه تنور عبور مينمايد.
در اين تحقيق با استفاده از كاتاليست هاي انتقال فاز به توليد پليمرهاي پلي سولفايد گرمانرم بر پايه تيلن دي كلرايد با استفاده از پلي سولفايدهاي معدني كه از تركيب گوگرد و هيدروكسيد سديم سنتز مي شوند، پرداخته شده است. استفاده از كاتاليست فوق موجب افزايش ميزان تبديل پليمرهاي فوق در مقايسه با پليمرهاي پلي سولفايد سنتز شده از اتيلن دي كلرايد دارند.
ساخت پيچ هاي خود پاك كن براي اكسترودرها با استفاده از ماشين هاي تراش، پيچ زني و CNC عملا مقدور نيست. با تهيه يك تيغچه مناسب به روشي كه ما ارائه داده ايم، ساخت پيچ خود پاك كن با دقت عالي و هزينه اندك امكانپذير مي شود. همچنين با بكارگيري اين روش با استفاده از يك دستگاه تراش ساده مي توان پيچ هاي خود پاك كن بسيار مناسب ساخت. از مزاياي اين روش مي توان به دقت، سادگي، سرعت ساخت و كم هزينه بودن آن اشاره نمود.
طراحي و ساخت قالب سه لايه چرخان براي توليد فيلم هاي چند لايه براي نخستين بار در دنيا انجام شد. اين قالب داراي قسمت هاي ثابت و چرخان با قابليت كنترل سرعت چرخش است. چرخش لايه هاي قالب سبب توزيع يكنواخت مواد درون قالب و لذا تشكيل فيلمي با ضخامت يكنواخت مي شود.
در اين تحقيق با استفاده از ضايعات كلر دار واحدهاي وينيل كلرايد پليمرهاي ترموپلاستيك صنعتي پلي سولفايد با استفاده از تركيب گوگرد و هيدروكسيد سديم تهيه شده است. پليمرهاي فوق خواص مختلفي از پليمرهاي پلي سولفايد تهيه شده از اتيلن دي كلرايد دارند.
موارد یافت شده: 16